Mevcut Üye: Misafir Giriş Kayıt Ol
Lütfen kayıt olunuz

Ara 
Odaları Ara:

Airties RT-211 Wireless ADSL2+ (4 port)

Yeni Konu Cevap Yaz
KullanıcıMesaj

17:47
18 Mart 2009

sheker

Yönetici

Temel Özellikler:
Komple çözüm paketi:
ADSL2+ modem, router, firewall, 4 Ethernet portu, 125Mbps hızında G++ kablosuz erişim noktası
Modem:
Türk Telekom hatlarına göre ayarlanmış ADSL2+ modem (24Mbps download/ 4Mbps upload)
Router:
DHCP sunucu, NAT, NAPT, RIPv1/v2 özelliklerine sahip router
Firewall ve kablosuz güvenlik:
Gelişmiş SPI Firewall; Internet�e erişimde MAC ve IP filtreleme; DMZ; kablosuz güvenlik için WPA-PSK, WPA-802.1x, WPA2-AES, WEP standardlarıyla uyumluluk
G++ ile süratli kablosuz iletişim:
125 Mbps hızında kablosuz erişim noktası ile 45 Mbps'a varan gerçek veri iletim hızları (125Mbps destekleyen alıcı cihazlarla). Aynı zamanda 802.11b/g ile de geriye dönük uyumlu
Kablolu cihaz desteği:
4 adet 10/100Mbps Ethernet portundan her türlü kablolu cihazı yerel ağa dahil etme imkanı
Erişim mesafesi ve Mesh Teknolojisi:
G++ ile dış mekanlarda 400, iç mekanlarda 100 metrenin üzerine çıkabilen erişim mesafesinin yanısıra, ilave cihazlar kullanarak kapsama alanını genişletmeye yarayan AirTies Mesh Network teknolojisi desteği
ADSL Sayacı:
özellikle limitli ADSL kullanıcıları için aylık bazda indirilen veri (download) miktarı sayacı
Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı:
Türkiye şartlarına göre tasarım ve üretim; voltaj düşmelerine ve dalgalanmalarına dayanıklı
Kolay kurulum ve yönetim:
Türkçe Sesli Interaktif Kolay Kurulum CD�si, Hizmet Programı, web arayüzü ve Kullanım
Kılavuzu; tek tuşla gelişmiş ayarlar; Internet�le ve bilgisayarla bağlantı testleri
Kolay güncelleme:
Web arayüzü ile yazılım (firmware) güncellemesi
VPN geçişi (Pass through)
Uzaktan yönetim:
SNMP sayesinde uzaktan yönetim olanağı

Teknik Özellikler:
ADSL özellikleri: G.992.1 Annex A (G.DMT), G.992.2 (G.Lite), G.992.3 (ADSL2), G.992.5 (ADSL2+), READSL, Traffic shaping UBR/CBR, OAM (I.610)
Bağlantı protokolleri:
PPPoE, PPPoA, RFC1483 Bridging, RFC1483 Routing, ATM üzerinden klasik IP, PAP/CHAP
802.11b/g ve g++ kablosuz iletişim:
1, 2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 24, 36, 48, 54 Mbps hızında (otomatik hız seçimi) ve 125 Mbps G++ turbo mod
Frekans aralığı:
ETSI 2400 MHz�den 2483.5 MHz�e kadar (3�ü örtüşmeyen 13 kanal)
Reset butonu ile fabrika ayarlarına geri dönüş imkanı
Kablolama:
4 adet RJ-45 (Ethernet), 1 adet RJ-11 (ADSL)
Anten:
2dBi Kazanç
17.8 dBm EIRP Anten çıkış gücü
Kablosuz güvenlik özellikleri:
WPA (802.1x, TKIP, PSK); WPA2 (AES); 64/128 bit WEP, kablosuz MAC adresi filtreleme, SSID gizleme
UPnP Tak&Çalıştır özelliği
Router ve Firewall:
SPI firewall; IP ve MAC adresi filtreleme; URL filtreleme; Port yönlendirme; DMZ; VPN Pass
Through (PPTP, L2TP, IPSec); Statik Routing, RIPv1, RIPv2 yönlendirme; DNS Proxy; DHCP sunucu ve aktarıcı; NAT/NAPT; PPP (PAP/CHAP/MSCHAP)
İşletim Sistemi Desteği:
Windows 98, ME, 2000, XP, UNIX, Linux, MAC OS ile uyumlu
Sertifikalar:
CE , T.C. Telekomünikasyon Kurumu

Boyutlar:
155 x 125 x 25mm

Ağırlık:
450 gr

Bir mum diğer mumu tutuşturduğunda ışığından hiçbir şey kaybetmez. MEVLANA

Cevap Yaz

Airties RT-211 Wireless ADSL2+ (4 port) konusuna yorum yazın.

NOT: Yeni mesajlar yayınlanmadan önce yönetici/kontrolörlerin denetiminden geçer.

Misafir Adı (Gerekli):

Misafir E-posta Adresi (Gerekli):

Konuya Cevap:

Yeni Mesajı KaydetGülen Yüzler

Guest URL (required)

Hesaplayın!

10 + 7
daha kaç eder?   

Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell

Ara 

Donanım, Pc Donanım, Bilgisayar Parçaları, Pc Donanım Fiyatları, Oyunları, Pc Oyunları, En Son Teknoloji Haberleri, Bilgisayar Donanım Fiyatları, Bilgisayar Dersleri, Bilgisayar Hataları ve Çözümleri, Pc Hata Kodları, Photoshop Dersleri, Quark Dersleri, www.pcdonanim.com Panosu Hakkında İstatistikler

En Çok Kaç Üye Bağlandı:

15

Kimler Burada:

3 Misafir

Pano Durumu:

Kategoriler:6

Odalar:19

Konular:775

Üyeler:

51 Üye var

4 Misafir var

2 Yönetici var

2 Kontrolör var

Çok Mesaj Atanlar:

Cakabey3838 – 1

Liberty – 1

skystar_26 – 1

121buse – 0

kuknisti – 0

mustafa – 0

Yöneticiler:admin (135 Mesaj), sheker (671 Mesaj)

Kontrolörler:isacan41 (6 Mesaj), techbebis (0 Mesaj)